Beregeningsinstallaties

Voor zowel particulier als bedrijf levert en onderhoudt Visser Pomptechniek volledig automatische beregeningsinstallaties. We realiseren voor tuinders, gemeenten, dierentuinen en particulieren passende systemen die aansluiten bij de wensen van de gebruiker.
Voor kwekers worden installaties voorzien van een fertigatiesysteem om meststoffen mee te geven.

Beregening van een tropische kas in o.a. dierentuinen vereist specifieke deskundigheid om te komen tot passende oplossingen. Visser Pomptechniek heeft diverse projecten gerealiseerd in dierentuinen in binnen- en buitenland. Bij tuin- en parkberegening staat gebruiksgemak voorop.
De sproeicomputers zijn voorzien van een internetverbinding waardoor het beregeningssysteem met de smartphone kan worden bestuurd. Visser Pomptechniek beschikt over bodemraketten waarmee met relatief weinig graafwerk leidingen in bestaande tuinen aangebracht kunnen worden.

Met ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied en gebruikmakend van uitsluitend A-merken staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige beregeningsinstallatie.

Naast realisatie van nieuwe beregeningsinstallaties onderhoudt en optimaliseert Visser Pomptechniek ook bestaande installaties.

Wat kunt u van ons verwachten

 • 1. Jarenlange ervaring

  Visser Pomptechniek heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van watertechnische installaties

 • 2. Innovatief

  Visser Pomptechniek is vernieuwend en grensverleggend in het zoeken naar oplossingen.

 • 3. Vakkundig

  Ons team heeft kennis van zaken en is gedreven om een project op niveau te realiseren.

 • 4. Maatwerk

  Onze ontwerpen zijn toegespitst op de specifieke wensen van de opdrachtgever.

 • 5. Gecertificeerd

  Visser Pomptechniek is BRL2100, BRL11000, en VCA* gecertificeerd.