Warmte koude opslag

Installatie van WKO-systemen

Visser Pomptechniek kan voor u de realisatie van een totaal WKO-systeem verzorgen van bron tot en met platenwisselaar. Hierin zijn diverse varianten mogelijk: warmte koude opslag enkel of meerdere doubletten, recirculatiesysteem en monobron. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om oppervlaktewater te gebruiken voor het koelen of verwarmen van gebouwen. We denken graag met u mee welk systeem voor uw gebouw haalbaar en het meest rendabel is.

 

Onderhoud, revisie en beheer van WKO-systemen

Door bestaande installaties regelmatig te monitoren en preventief onderhoud te verrichten kan een maximaal rendement uit de broninstallatie worden gehaald. Door een doordacht gebruik van het WKO-systeem is het minder vaak nodig om over te schakelen op alternatieve energiebronnen, waardoor het uiteindelijke energieverbruik van het gebouw lager is. Als vergunninghouder van een WKO-systeem bent u verplicht om de eisen van de vergunningverlener (Provincie) op te volgen. Dit houdt onder andere in het handhaven van de energiebalans en het monitoren van diverse parameters welke regelmatig gerapporteerd dienen te worden aan de vergunningverlener.

Het totale onderhoud van uw WKO-systeem van bron tot en met platenwisselaar kan door Visser Pomptechniek worden verzorgd.

Wat kunt u van ons verwachten

 • 1. Jarenlange ervaring

  Visser Pomptechniek heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van watertechnische installaties

 • 2. Innovatief

  Visser Pomptechniek is vernieuwend en grensverleggend in het zoeken naar oplossingen.

 • 3. Vakkundig

  Ons team heeft kennis van zaken en is gedreven om een project op niveau te realiseren.

 • 4. Maatwerk

  Onze ontwerpen zijn toegespitst op de specifieke wensen van de opdrachtgever.

 • 5. Gecertificeerd

  Visser Pomptechniek is ISO9001, B1RL11000, en VCA** gecertificeerd